Eindevent diaT1op : Wandelen, lopen of fietsen, en dan BBQ op 18 september 2021

diaT1op | 06/09/2021

Categorieën:
Sporters met diabetes
diaT1oppers
Zorgverleners
Trainers en Sportclubs

Eindelijk kan het weer! Samenkomen met diaT1op.

Graag nodigen we jullie uit op een spetterend diat1op-evenement. We zijn superblij dat we 2021 kunnen afsluiten met een gezellig samenzijn: eerst wandelen, lopen of fietsen, en dan iets eten, iets drinken, bijpraten - hoe lang is dat niet geleden!   

Hoe willen we dat dan doen?  We hebben gebruik gemaakt van bestaande wandelknooppunten om  een mooie wandel/loop route van 9 km uit te tekenen in de buurt, met toch ook enkele uitdagingen. Fietsers hebben een keuze tussen een tocht van 50 km of 100 km, en kunnen daarvoor een GPX-route downloaden. Na de inspanning wacht dan een gezellige BBQ op het terrein van Wijndomein den Eeckhout (waar de start en aankomst ligt - Wijngaardstaat 72 Tielt-Winge)

Wanneer gaat dat door? Zaterdag 18 september 2021. De BBQ begint met een kleine receptie vanaf 15u. Lopers, wandelaars en fietsers zorgen ervoor dat ze tegen dan hun parcours hebben afgelegd. Tegen 16u30 zullen de eerste stukken vlees gebakken zijn!

Om van alles voldoende te kunnen voorzien, en ons praktisch te kunnen organiseren vragen we om, zo snel mogelijk, bijgaand formulier in te vullen. Inschrijven voor de BBQ kan tot 3 september. Standaardprijs BBQ = 25€/pp. Je kan tegen een kleine meerprijs een aantal extra’s bestellen. In de standaardprijs is een lekker glas wijn van wijngaard den Eeckhout inbegrepen! Natuurlijk kan er ook nog wat anders gedronken worden! Personen die dit jaar lidgeld betaalden bij diaT1op krijgen korting.

Alle diaT1oppers dragen de VZW Hippo & Friends een warm hart toe. Sinds begin 2021 maakt diaT1op deel uit van deze VZW. Logisch, want de doelstellingen van bewustwording rond type 1 diabetes creëren en levenskwaliteit verbeteren zijn sowieso ook bij diaT1op altijd belangrijk geweest. Het zoeken naar fondsen om onderzoek te steunen is een andere belangrijke taak van de VZW. Vele diaT1oppers hebben reeds met prachtige initiatieven inzamelingen gedaan.

Ook bij deze gelegenheid willen we, vrijblijvend, de mogelijkheid bieden om een extraatje te storten ten voordele van Hippo & Friends.

Klik hier voor de GPX van de rit :BBQ rit diaT1op 50 km fietsen in het Hageland 

Klik hier voor de GPX van de rit BBQ rit diaT1op 100 km fietsen

Klik hier voor een plan van de knooppunten voor lopers en wandelaars

We hopen alvast dat 18 september met een grote dikke stift wordt aangekruist op jullie kalender en dat we jullie dan mogen verwelkomen op het prachtige wijndomein den Eeckhout!
Tot binnenkort !

diaT1op