Mondmaskers dragen het nieuwe normaal ?

Patrick Willems | 30/04/2020

Categorieën:
Sporters met diabetes
diaT1oppers
Zorgverleners
Trainers en Sportclubs

Binnenkort wordt een MONDMASKER 😷 verplicht in bedrijven waar afstand houden moeilijk is. Op het openbaar vervoer wordt het verplicht voor iedereen die ouder is dan 12 jaar. En als de scholen zullen herstarten, worden ook daar mondmaskers verplicht voor alle leerlingen ouder dan 12 jaar. Het is vandaag de dag niet makkelijk om aan die mondmaskers te geraken.  Het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds wil daarin helpen. 

Kan je ZELF mondmaskers maken en wil je er meer maken dan je zelf nodig hebt, dan willen we die graag verkopen ten voordele van ons diabetesfonds. Zo willen we met het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds in deze moeilijke tijden middelen verzamelen om twee van onze doelstellingen te bereiken: bewustzijn creëren, en fondsen verzamelen voor onderzoek naar type 1 diabetes.

Stuur een e-mail naar info@hippoandfriends.be met je naam en het aantal maskers dat je kan maken. Woon je in buurt van Leuven dan kan je ze afgeven aan het onthaal van het UZ Leuven t.a.v. de dienst Endocrinologie. Woon je verder weg dan zorgen we er eventueel voor dat je ze met Bpost kan opsturen.

 

In TWEEDE instantie zullen we via onze WEBSHOP een kleine oplage aan chirurgische (vanaf 4 mei) en herbruikbare gepersonaliseerde mondmaskers (vanaf 18 mei) aanbieden. De chirurgische maskers worden verkocht aan 10 euro per 5 stuks en de herbruikbare maskers aan 20 euro per 4 stuks. Per verkocht set schenken wij de winst, zo’n 5 euro integraal aan het diabetesonderzoek dat tijdens deze crisis MOET doorlopen. Onze onderzoekers kunnen centen heel goed gebruiken! Pre-orders zijn welkom!

https://www.hippoandfriends.com/store/

Veerle Grassin van Cléo Dworp Schoonheidsinstituut schonk ons een groot pak chirurgische maskers om ons diabetesfonds te steunen! Daar zijn wij haar zeer dankbaar voor !

Hippo niet enkel tegen type 1 diabetes maar ook tegen Corona! GET INVOLVED! 💙💙💙